Report a bug #203

Problem retrieving email address in an ActiveDirectory forest.

Added by Niko over 6 years ago. Updated almost 6 years ago.

Status:ClosedStart date:2013-11-19
Priority:NormalDue date:
Assignee:Aaron% Done:

100%

Category:Support Request
Target version:HRM Development - 3.2.0

Description

Reported by Chris Roser via email.

  • Sending emails about job updates (finished/failed/...) doesn't work any more.
  • Authentication is done via ActiveDirectory (works), multiple domains in a "forest" structure, using the "Global Catalog".
  • It used to work, according to the logs it stopped on 2012-12-11.
  • LDAP-bind with the credentials used for looking up the user's email address is still working (tested using the "ldapsearch" command line utility).

--> Needs more debugging of the adLDAP part.

History

#1 Updated by Niko over 6 years ago

  • Status changed from New to In Progress
  • % Done changed from 0 to 10

I guess this stopped working when adLDAP was upgraded to v4 (HRM_3.0.0?). Will have to write some test code for this.

#2 Updated by Niko almost 6 years ago

  • Assignee changed from Niko to Aaron
  • Target version changed from 3.2.0 to Hackathon 2014

#3 Updated by Aaron almost 6 years ago

  • % Done changed from 10 to 90

#4 Updated by Aaron almost 6 years ago

We need to finish documenting this (both in the code and on hrm_docs).

#5 Updated by Niko almost 6 years ago

  • Target version changed from Hackathon 2014 to 3.2.0

#6 Updated by Niko almost 6 years ago

  • Status changed from In Progress to Closed
  • % Done changed from 90 to 100

Was fixed during the Hackathon 2014, still needs to be documented (which is in the separate ticket #264).

Also available in: Atom PDF